Bejelentés


Rákoscsabai Adventista Ifjúság H Nem találod a helyed a világban..? Jó helyen vagy!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Kellemes időtöltést kivánunk az oldalon.

CsabaIfi
Figyelem! Az oldal és annak minden tartalma szerzői jogvédelem alatt állnak. A tartalmak bárminemű felhasználása a szerkesztőség előzetes engedélye nélkül tilos.
Hírek
Mátraalmás-2011

Tavaly augusztusban rendeztük meg Mátraalmáson a körzet ifitáborát, és úgy jöttünk el onnan, hogy idény folytatjuk. Remélem már várjátok, hogy újra egy hetet tölthessünk el együtt, hegyeket másszunk, röpizzünk, babozzunk :), krumplit pucoljunk és sokat nevessünk!

tovább >>


Csabai IfiEstek Újra

Újra indult a Csabai Ifiest programunk, melyre mindenkit sok szeretettel várunk. Hozd magaddal jókedved, és töltsük el együtt a szombat estét. Minden infot megtalálsz a Programok menüpontban, vagy a tovább gombra kattintva.

tovább >>


Zenelejátszó

Új lehetőséggel gazdagodott oldalunk, amelynek köszönhetően ezentúl, kedvenc zenéinket is hallgathatjuk. Egyenlőre csak a Főoldalon elérhető az alkalmazás, de dolgozunk a fejlesztéseken. Köszönjük a látogatást és mint mindig, kellemes időtöltést kívánok!


Szavazás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!